Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na stranu cijela situacija, ali sta bi trebalo ovdje tacno da nas nasmije?
@gooUser1641161329 ne poznajem takve likove uzivo...pa mi opet ovo nije smijesno. Ne sto se radi o Novaku, nego nije mi smijesno uopste...
Ja vidim samo americki idiotizam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj klixu prekuco si igricu sa ovom vijesti, ovo vrijedja inteligenciju svakog normalnog insana, pa cak i bosanca.
@gooUser1641161329 Ti si degenerik, ne bosanac.
mama,ti guta,kad se vrati s puta
Ptrovalis se sam sa pokusajem falsificiranja dokumenata, a onda te poslije toga drugi provaljuju. Bas cudno da u Australiji za razliku od srbijice zakoni vaze. Vjerovatno kada vukodlak postane predsjednik Australije i u ovoj zemlji ce se to promojeniti.
Komicno.je jedino da je ovaj umislio da je komicar
A koji je … taj Davidson
vidi kucke americke sperma,joj se,stvrdnyla,u grlu kako prica,one gutaju ko med kod nas
Volio bi ti da i tvoja guta..
Bolje bi im bilo da se pobrinu za onu jad i bijedu sto kampuju po ulicama, posebno Los Andjelesa gdje ne smijes ni proci. Takve stvari ih ne doticu a brinu se za srpsku djecu, licemjeri.
Nasty izazvao lavinu negativnih reakcija u Srbiji. A šta kažu ti u Srbiji za genocid u Srebrenici za veličanje osuđenog zloćinca mladića
Ovolika planeta a vi samo trubite o Đokoviću
Ja, i ko je ovaj lik ? Dečko od huravele ?
КОЊ!
Divi ga ba. Divi mu glave...
Jedina stvar koja se ne moze skinuti je silikon sa tvoje djevojke Kim Kardashian.
Mahsuz selami za sve SDA zastupnike! 💚💚💪
Glupost plus nije smjesno
Po ljepoti i inteligenciji su u pet deka. Tenser i pjevac. Da su kojim slucajem atomski fizicari svi bi rekli gledaj strebera i bubuljicara.