Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On da je iskreno volio Danijelu, ozenio bi se njom. Bila je to ljubav iz navike. Drage zene, ako vas on ne ozeni nakon dugogodisnje veze, tvrdeci da nije spreman za brak, znajte da laze. Kad naidje zena njegovog zivota, bit ce itekako spreman. Budite hrabre i napravite rez i kad je najbolnije.
Ovo je vijest koju sam cekao 23 godina svog zivota GRaso i Hana jaoooooooooooo
I tako brak je samo papir. Ali kad je Huljićka u pitanju papir mora bit.
Heheh rekoh ja da će ovu i oženiti, mora da je ćaća lupio šakom od sto. A Danijeli 24 godine prodavo šuplju kako je to samo papir
Grašak je pakaš.Ko će sad preuzeti Danijelu kad je ušla u godine
Mislim da je i Danijeli laknulo nakon 24 godina veze
Ovaj Graso pravi tovar.
tko će sad ostat živ sljedećih devet mjeseci,.. .
Lik ga prima Samo Tako… Ali Eto Mozda zeljan djeteta
Hana će ga ostaviti kad je bude najviše trebao. Svako dobije prema zasluzi.
Smeće od muškarca ! Ako nije bio sretan, nezadovoljan apro potomstva ili bilo čega sa tom zenom trebao je biti gentlman i razići se nakon godina. Uzet nekomu više od 20 godina života nije fer niti pošteno.
Dero bi i ja Danijelu 24 g pa moze onda koja god
Ovo je mensečini Tonči naredio
Graso jos koju godinu i kada postanes mlitav ima da te sutne kao zadnjeg klosara
isto kao i on danijelu😉kada hana bude u najboljim godinama,on ce vezati slamku uz cunu da ga pofigne😊sve se vraca,sve se placa
**podigne
Zapikao je davno i sacekao da naraste 🤣
ZNAAAAAČI! Palo je kecanje!
On je ispao govno u svemu ovom..Danijelu toliko dugo vezao uz sebe i kad je porasla mala Huljic, on prekida sa Danijelom poslije toliko godina. On mi je sada dno dna..fuj.
Htio covjek dijete, Danijela vjerovatno nije mogla i otisao tamo gdje moze, ne mozes ni njega kriviti
znaju se od malih nogu,a on stariji 14 godina,kako to Bgti