Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od kozije cuprije na hadždž, kao u stara vremena...
\"Kako je javio naš reporter sa mjesta događaja, snimana je scena u kojoj se Penelope vozi u crveno-bijelom kombiju preko mosta\" kakva vijest! hvala vam što nas prosvjetljujete. samo brzo javite šta je dalje bilo pošto je most prilično kratak
pa ne može biti \"kozije\" ćuprije - ne radi se o komparativu, kozi, koziji, najkoziji. pridjev je KOZJI, kao dječji, ovčji - znam da sam skoro negdje vidio tip reklamira meso pa napisao TELEČIJA SUĐUKA. plus se slažem s ovima što kažu da svaki njen korak pratite pomnije od zemljotresa, vulkana, propadanja država...
javite mi molim vas kad nam oddje PAMELA ANDERSON, CARMEN ELECTRA itd a ovakve štakore bez kulture i bontona nemojte vise spominjati...ide mi na zivce da bi je upuco bez razmisljanja... mogla je malo da se obrati javnosti i da kakav intervju...naka pi.cka vise se dize nego Angelina
@sarane, ti izgleda nisi saran, nego SOM.
Vozila se u kombiju!? ma sta pricate, jel\' ostala ziva? Blago vama...
Stanojko legendo divljeg zapada, reci nam gdje se nade to \"Carajevo\" ;-)
.Ovo je vjest za e entertainment a ne za Sarajevo-x. Stvarno ova vijest me prodrmala, a da li jos znate da Dzastin Biber nije usvojio psa i da je Lindzej Loan ponovo bila u zatvoru, pa odmah izasla iz njega !! Pa to je strasno. Ja ne znam kako ce narod mirno spavati veceras pod vlaznim sarajevskim nebom zbog ovakvih novosti. Pozdrav normalnim ljudima.
Šta imaš protiv brkatih treba. Ubiće te neka Zeničanka, sve su takve
Penelope, molimo te, dodji i kod nas, u iStocno Carajevo! Molimo te!!! Ako treba, po..pu..s icemo ti k.. r.. c!
GLUPANE NIJE CUPRIJA OD KOZE NAPRAVLJENA TAKO SE ZOVE!!!
Kako su od koze napravili cupriju? Nadam se da nije od vune :)
sinoc je vidim u gradu,seta beze valjda sa sinom i nekim likom.njih troje nako normalno,slucajno sam je skonto,beze vala,naka sitna.
Znači mi ni za bajram nemamo mira od sarajevske fensi e-lite i njihovih gostiju? J. e. b. o. vas klempavi sisati španski štakor!
Samo nemojte prepričavati film, neće biti zanimljivo gledati kada dođe u kino dvorane!
Trebali ste staviti naslov \'Klempavi brkati-al-sisati španski mediokritet uništava kulturno-historijski spomenik nadomak Sarajeva\', bala vas penelopi da vas \'bala!
hajd neka...