Showbiz
0

Penélope Cruz od tuge do zvijezda

Sarajevo-x.com
Sad je tražena ličnost, glumica nominovana za Oscara, ali bilo je vremena kada je i prelijepa Penélope Cruz razmišljala da je najbolje da jednostavno napusti Hollywood i vrati se odakle je došla.

Razgovor sa ovom španskom sirenom objavljen je u augustovskom izdanju magazina W gdje glumica otkriva da je, dok je snimala svoj prvi film na engleskom jeziku 1998. bilo više padova nego uspona.

"Mnogo puta bih podigla slušalicu i shvatila da nemam koga nazvati jer nisam imala nijednog prijatelja," priča Cruz o svojim prvim danima u Sjedinjenim Američkim Državama.

U toku ovih emocionalno teških perioda i između audicija i snimanja, vrijeme je provodila u Los Angelesu u jednom hotelu sa dvije mačke lutalice.

"Ne mogu više pogledati te sobe," kaže zanosna glumica. "Doživim čudnu psihičku reakciju. Sve mi se ponovo pojavi pred očima."

Naravno, Penélope je s godinama stekla mnogo prijatelja, a s nekima je bila i u romantičnoj vezi, kao što su Tom Cruise i Matthew McConaughey.

Trenutno se priča da je u vezi sa kolegom Javierom Bardemom, ali sve što ova šutljiva djevojka želi reći je: "Mislim da je on najbolji glumac i izrazit talenat."