Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi je ,ali meni ovo nikada neće biti normalno.
hodao sam ja i sa ruznijim trebama
Ša je ba pederi, mamicu vam, ljubomorni ste na dečka koji mlati pare? Skontajte i vi neki fazon, pa uzimajte, ko vam brani. Šta je danas koga briga, ko je peder a ko lezba, u tom poslu je tako odvajkada, ali oni uzimaju pare a mi ko nešto morališemo. Izvucite i vi ruke iz gu..ce pa šta radite.
Ovo je za Sarajevo bi-Ima li pedera u Pejtonu
Bolesno
zamisli da flertujes sa njim i onako pjan ga odvedes kuci.. na vrhuncu strasti pokidas njegove tangice... ostalo ne mogu zamisliti.
Frende samo ti hodaj kako zelis, imas love boli te racku ako ga imas. I ja bih tako hodao samo da mi taj stil otplati kredite :)
cross dresser?! ma, idi begaj!
Primi me, primiii mee, primiiii meeeeeeeee..........!!!!!!!!
da sam te đe viđo, žvižno bi za tobom, i promrmljo kako bi te odero... mamaru ti tvoju presukanu
zaboli njega briga za sve vase komentare, on ima najvecu ki.u medju modelima na zenskoj reviji :)
Brate Srbine nek si ti nama ziv i zdrav, a vidim i uspjesan... pare se broje...ha ja... bolje i to nego da ga ko Hari mata Hari primas u pakas...
presladak je :) i prezgodan :)
Je.bi ti meni sve ako si ti normalan!!!!
Transvestit klasicni koji se boji odrezivanja cune, a voli ga primiti ko nista i biti zensko! Samo sto se javno izrazava ko cross dresser! Nacicete ga na smokv i rotkvi
dragi saksovci, znam da vas pojam androgynous podsjeca na androgen, vidim sjecate se necega sa nastave biologije. medjutim, androgen je hormon tako da prva recenica u podnaslovu nema nekog smisla. andro- u androgynous oznacava musko, a gyno- zensko iz grckog jezika. ako je nesto androgino, znaci da ima karaksteristike i muskog i zenskog spola. adrogino, ne androgeno. ne kaze se genekolog, nego ginekolog. lijep pozdrav.
izgleda ko treba koja drzi do sebe