Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e kakav im je los hors kod nas se neki drogiraju jos od prije rata i jos uvjek cili
A iz ugla gradjana BiH od 25 godina ova djevojka je imala sve, ali obicno nesto uvijek nedostaje pa se dese ovakve stvari!
Postani i ti dio internet senzacije! Erepublik je igra gdje ti kao pojedinac možes biti vojnik, političar ili ekonomista. Bori se za svoju državu, vodi svoju stranku ili postani milioner. eBosna i Hercegovina se dugo bori protiv eSrbskih snaga i treba nam vaša pomoć da ih nadjačamo i osvojimo čitav svijet. Prijavite se sada preko ovog linka goo.gl/nLBsYS i postanite dio Bosanske Erepublik zajednice.
Mlada, lijepa, zgodna al' džaba, šejtan uz'o pod svoje. Žalosno, nije ni počela život.
ja vam kažem droga Portorož a vi mi dislike dislike
Vidim svi se razbacuju mrznjom a kao da je to nesto novo za klixovce..
treba slaviti kad takvi umiru
ma tuj samti ja iza coska odmah preko puta nove godine
meni je nije njesto zavo imala je toliko para mogla je davati siromasnim umjesto sto je kupovala drogu pa znateli vi narode da kila droge kosta 148 maraka na pijaci meni prico komsija pa za toliko para ja prihranim semercocasnu vamiliju a ona uzimala drogu
Оклен сити?
Oklen junajted?
šteta