Komentari (360)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znači ana je ipak mudonja, šta nam je sa cvijanovićkom, kladim se da je i ona mudonja
Ana postala tata...
ali tehnicki receno dijete ima dvije mame, right :))
Red je da Sebija ode na babine ...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koja nepravda. Djeca obicnih smrtnika nekada nemaju ni jednu sisu a djeca politicara imaju i po 4 sise
Sve je to normalno u Evropi! Bolje javno nego tajno - pa da ko fol osuđuje te stvari a ovamo gey!
Da nebi rođenja, malog Igora, nebi narod znao da premijerka Vlade Srbije, je ustvari američka državljanka??? Provjereno - tačno!
Vi i albanci ste najveci primitivci na balkanu. Tacno se vidi da ne pripadate evropskoj civilizaciji. Samo nastavite ovako i za deset godina bicete no go zona kao Cernobilj. Crna rupa Evrope, totalni mrak.
Rodices mu sina kralja kokaina ti rodices mu decu belu kao sneg (o mama) ....
haj čestitam
Partnerka
ovi nasi ne mogu snijeg da ociste a ta beba se razbacuje sa 4 sise https://www.youtube.com/watch?v=UPaH3mIM08o&list=PLr-DL0r5569-tQ_RM9WooiAwqN1gP2_6a&index=2 sramota
premijerka i partnerica odlucili da ucine plemenit cin i da djetetu jednom dadnu sretan zivot, a ovi tastatura ratnici samo seru po klixu kako je to bolesno :)
Ko im napravi dijete?
JADNO JE TO DIJETE...
cestitam mali isti Babo
Sta mislite o imigrantima Ja mislim da je to preslo svaku granicu
Ovo je sve otišlo u p...du mate...u! I takvi ljudi vode državu! Fuuj
oplakah na komentare