Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poderaće joj Šeik bulju, ne zna šte je čeka... Hahhaha... Tekbir...
pamela pametna,nece ni ona sirotanovice,zelim joj sve najbolje samo da potraje a znajuci kako voli mijenjati muzeve,tesko da ce potrajati!!!!!!
jaoooo sto mi idu na nerve ovi sto svima govore:khm...nepismen-a si.ma ti su ti najnepismeniji garant.smanjite dozivljaj,nismo na casu bosanskog jezika.
ellice duso, pismenost mi je, na tvoju zalost, jaca strana.da li treba da koristim tacku,zarez,upitnik,uzvicnik i ostalo da bi tvoje lijepe okice mogle lakse da procitaju tekst?procitaj komentar ponovo,vidi kome se obracam i zasto im se obracam pa se onda vrati da raspravljamo o pismenosti. p.s nisam ulicarka, nego ulicar,i svako ko ima tendencije da rokne koju atomsku bilo gdje , zasluzio je moj odgovor upravo ovako.ja sa kulturnim ljudima razgovaram kulturno.
Jao mima....prvo:nepismena si drugo:psujes ko najgora uličarka da to naprosto para usi...grozno Apelujem na sve forumase da malo manje psuju...sramot aje ovo ljudi koliko psujemo....brate ruzno vidjeti... pozdrav.. PAMELI SVE NAJBOLJE .....a ovim nasim djevicama srajevskim:eto,pa se vi cuvajte za braka...:) ode pamela za naftasa
KAKO TO NEMATE NI SLIKE SAMO NAGAĐATE
halwo ti si materemi slucaj za psihijatrije.metni tu nuklearku sebi u dupe znas.sreca pa nam zivoti ne zavise o tebi mamlaze.i uostalom sta tebe briga ko koga kara,jes to ljubomoran matere ti?ti bi smjestio nuklearku jel?hajd idi pasi travu. uae:jake su te arapske devijacije skroz,pa vidis ti tamo padera na svakom koraku bolan.zapadni svjet pun pederluka a ti mi palamudis o nekim arapskim devijacijama.hajd malo i ti trave za uzinu.
Sada ce biti pravo jeb.na...
Ode svijet u pizdu materinu... Ne volim psovati, ali zbog ovog stvarno moram... Joj da mi je samo jedna nuklearna pa da je ja smjestim gdje ja hoću duša bi mi bila na mjestu.
Vala i pederi bi se napalili na Pamelu :-) Znajuci arapske devijacije ka biseksualnosti, ne bi me cudilo da su svasta nesto probali.
Bas ga zasra na kraju Mogo si staviti u medzugorju ili na buvljoj pijaci da ti malo text bude interesantniji