Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek govori istinu, a slobodne demokratske zemlje ga odma napadnu ko KGB, ustvari gori su od KGB-a.
Da na Balkanu kazes istinu, zavrsis u potoku.
pohvala vrijedna svake pažnje bravo za Pamelu
zamisli svijet u kojem te brani Pamela Anderson...
E nebi zalio golog otoka ako bi mi doticna dolazila u posjetu(intimnu).Gdje ces bolje od zivota,jedes,pijes,zivis na racun drzave jos sevis nasu structure dobru Pami..Awwwww
Volio bih i ja nju !
jesul šta pričali u zatvoru ili mu ga je samo popušila?
volimo i mi tebe Pamela 😂
gledao/slusao sam Pamelu nedavno na Elevate Festivalu u Grazu, i s obzirom kakvo sam misljenje prije o njoj imao, ostao sam iznenadjen. Zena koristi svoje ime i imidz na raznim poljima od borbe protiv nasilja nad zivotinjama do ekologije i ocuvanja zemlje itd. Nesto slicno poput njenog prijatelja Julijana, pokusavaju nam ili nasoj djeci ostaviti nesto od ove zemlje, al kad covjek pogleda komentare bolje da se ne zalazu.
Mora da te kresno
Volio sam ija tvoje tijelo prije i sta sada
Ne nasjedaj Julijane, hoće da te zarazi. Tako su je slali i u Splendid, da zarazi Mićunovića.
jest starka ali bi je i dalje prije udarao m.dima nego ove nargilahanicarke
Jesul bili u intimnoj sobi ??? Xaxxaxaxaxax
Neka i mene malo posjeti, može i kući..