Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
potpisujem
ma ronaldo je čudo od igrača i za mene najbolji. drag je meni i messi, ali da on promjeni ligu ili čak ekipu ne bi bio upola dobar kao sad. što se tiče njihova privatnog života neka rade što hoće
@gfh ...a ti si velicina u phicku materinu
@gfh ko je tebe nasekirao danas jarane? ovom covjeku kao i ovom za kojeg tvrdis da nije igracina mozes samo zavidit. Objektivno najbolji trenes a Ronaldo uz Messija objektivno najboji igrac na svijetu. O tome kakav je covjek ne znas kao ni ja kao niko zato ne s.eri.
Buraz, ti si bio i ostao ka-ri-na, to sto si osvojio Ligu prvaka ne znaci da si genije, uostalom uradio si to na nacin, na koji Tale igraju vec 100 godina, big deal, a tvoj mali zemljak, ci-go kao i ti, je takodje ka-ri-na, nikad od njega nece biti igraca, a covjeka da ne govorim, ne moze ni primirisati Drogbi, Messiju ili Rooney-u, ko buraz nema srce, to mu nista ne moze nadoknaditi, toliko.
Sretno kralju
neee smeeetaaaaa , neee smeeetaaaa , neee smeeeetaaaaaaaaa!