Poznat je i razlog
14

Owenu Wilsonu nakon samo 24 sata oduzeta propusnica za koncerte Rolling Stonesa

L. R.
Owen Wilson (Foto: EPA-EFE)
Owen Wilson (Foto: EPA-EFE)
Holivudski glumac Owen Wilson nedavno je prilikom gostovanja u emisiji "The Late Late Show with James Corden" priznao kako mu je oduzeta propusnica koncerte Rolling Stonesa nakon samo 24 sata.

Naime, ovaj 54-godišnji glumac u utorak je gostovao kod Jamesa Cordena zajedno s glumcem Jeffom Goldblumom kada je ispričao koji je pravi razlog zašto mu je oduzeta ova propusnica.

Glumac je rekao da je njegov prijatelj u dobrim odnosima s Mickom Jaggerom i da je uspio nabaviti im takozvane all - access propusnice za koncerte Rolling Stonesa. Ova propusnica omogućavala je osobi pristup i iza pozornice.

Wilson je objasnio kako je otišao na njihov koncert koji se tada održavao u Argentini te odlučio hodati iza pozornice da bi vidio hoće li ga neko zaustaviti, međutim u jednom trenutku se previše približio samoj pozornici i zbog toga su mu oduzeli propusnicu.

Na kraju se Wilson našalio na svoj račun rekavši da mu je jasno zašto mu je oduzeta propusnica, a to je da organizatorima i članovima benda ne treba neka budala koja će hodati po pozornici.