Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to nikakvo predviđanje jednostavno Simpsoni imaju previse epizoda o raznim glupostima i onda sta god da se slicno dogodi predvidili buducnost
Ništa oni ne predvidjaju već nas prediktivno programiraju kako bi mi lakše gutali gownna, kao i TLN 90tih. Još nešto ima kod sotonista, ako ti prvo najavi da cete ubit, otrovati, skida sa sebe grijeh, ne prlja karmu!
Ništa oni nisu predvidjeli. Pola ovih stvari je fake.
Simpsoni su vidoviti ko TLN.
Vjerovatno su u nekoj predvidjeli i da je klix mjesto gdje veliki intelektualci poput tebe daju svoja misljenja o svemu i svacemu svaki dan
Jooooj pobogu, dosadni ste s ovim "predvidjanjima". Ljudi samo uzimali trenutni svijet, i zamislili kako bi izgledalo da ode u krajnji apsurd - i eto ga komedija. To sto je danas svijet stvarno otisao u apsurdne gluposti jer se maloj saci drekavaca sa twittera udovoljava ne znaci da su predvidjeli, vec da se desilo ono sto su smatrali preapsurdnim da se desi.