Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci, niko je nije tjerao da legne s njim, samovoljno je to uradila. A sad se zali? Posle je*anja, nema kajanja. Trump-a ne volim i ne branim ga. Ova je, očigledno, profitirala na njemu. Radi ovakvih kurava uvijek otvorite četvere oci.
Radi se o zataskavanju, odnosno ilegalnom placanju njene tisine preko Trumpovog advokata Michaela Cohena.
Čovjek više ne smije ni guziti a da ne snosi posljedice za to
maho, pa tuko u jamboliju
Pišu da bi pisali i sigurno je da ovaj čovek nema veze sa tim o čemu neke novine pišu.
pao ti kvalitet, manje posla, manje para, pa daj sto moze
Bivsi predsjednik SAD ovu ženu javno naziva nadimkom "horseface". Bez obzira šta je u pozadini ovog odnosa, opasno je to što je postalo normalno da se u današnjem svijetu državnici ovoliko nisko spuštaju i bahato ponašaju i izražavaju. Strašno je, jer su u pitanju javne ličnosti i to se onda prenosi na sljedbenike, djecu itd.
Nije afera nego prostirucija al hajde
potrosila se lova, a starleta nakon 17 godina vise ne privlaci lako paznju pa treba neku 'bombasticnu' vijest koju eto i klix svesrdno siri.
90 sekundi a riješila mjoge probleme Mislim na finansijske jer to ti je valjda zanat
Umjesto njoj zbog ucjene i iznošenja privatnih stvari u javnost, oni će suditi njega? 🤣🤣🤣🤣🤣
Vala ovakve se tamburaju vječno u paklu. A i neće ih vratiti u ovaj svijet.
I sta je ovdje trump kriv. Pa njoj bi se trrbalo suditi jer je ucjenjivala covjeka. Ja trumpa ne volim ali njsam znao da je ovako glupa tuzba
znaci bilo je stavi,vadi,ubo😂
Ha-Ha tramp ko zeko!
rekla kazala, kome sad vjerovati? Nije ni Tramp dobar u glavu a ni obvi nisu nešto bolji
Isto da bacis hrenovku u hodnik