Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva kemija idioti
Kardashian. ona traži samo crnje sa slicom na koljenu
a ja fanova i qrca, aj nađi običnog laika
Bora Drljaca i Maca Diskrecija
Kim Kardashian West i Kanye West.......-Znamo,gledali smo,nikad ga ona nece ostaviti :)
nije ono kanye bio 😄😄 drugi je napunio pred kamerama i tad je postala poznata
@nexxy Drug, bas si slijep za druge rase od vlastite. Na tom filmu nije Kanye, vec potpuno druga osoba, Ray J. Njegova prica je jako tuzna jer je nakon tog filmica Kim postala milijarderka, a nas jadni i obdareni Ray je ostao sam i pomalo zaboravljen od javnosti. U velikoj tuzi je netom nakon raskida napisao elegiju nesudjenoj ljubavi njega i Kim pod nazivom "I hit it first", koja se smatrajednom od najljepsih serenada americkog geta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ja sam tako ti otišla na jedno vjenčanje na koje sam pozvana bila a nije mi se išlo (na nagovor prijateljice koja je rekla ma otiđi možda upoznaš suđenog) ... i upoznala sadašnjeg muža. A nije bio moj fan.
I ja sam sa Hanom, sto to nema na listi