Kabare-izvođačica
47

Ovako izgleda kći Mr. Beana, nije u dobrim odnosima s ocem

N. C.
Komičar Rowan Atkinson, najpoznatiji po ulozi Mr. Beana, ima kćer Lily Sastry, koja je uspješna kabare-izvođačica.

Lily ima 28. godina za razliku od dvije godine starijeg brata Benjamina, izgledom više podsjeća na svoju majku Sunatru Sastry. S ocem nije u najboljim odnosima od 2014., kada se doznalo za glumčevu aferu s komičarkom Louisom Ford. Lily je uzela majčino prezime kada su se njeni roditelji razveli.

Ona je ušla u svijet glume kao dječja umjetnica i prvi put se pojavila u dječjem filmu "Tooth" 2004. godine. Kasnije je, zajedno sa ocem, glumila u filmovima "Odmor Mr. Beana" i "Jonny English Reborn". Ona je samokultivirana umjetnica i poznata je po svom izvođenju, pjevanju i raznim vodviljskim pokretima.

Biti kćerka poznatog čovjeka i ispuniti svačija očekivanja, za Lily je uvijek bio izazov. Pohađala je privatnu školu za djevojčice. Osim toga, od svoje pete godine pohađa časove glume i pjevanja.

Ona je vrlo mlada počela raditi. Ona je kćerka poznate ličnosti i, naravno, uživa u velikom bogatstvu svojih roditelja. Prema izvorima, procijenjena neto vrijednost Rowanovog oca je oko 130 miliona dolara, a ovaj iznos je postigao iz svoje glumačke karijere.