Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj pomirili se...e moj rhodni koji si ti tek CRV
Levatu bolje da si se pomirio sa bratom,bar ti je ukazao na to kakva ti je zena....a ti opet sa njom.Sto bi reko Izet:\"Kako bi ja to flisno..iii zvizno\" :))
Samo kratko - svako ko je pravi fan ManUtd i ko zna o Giggsovom zivotu znat ce cijelu situaciju. Njegov otac,pijanica,koja se davno razvela od njihove majke,odbacen je od Giggsa,a ne Giggs od njega. Kreten koji se vratio nakon toliko god, moleci za pare koje je kasnije sve prokockao. Znam cijeli zivot Ryan-a,premalo je ovo da bi se ista uspjelo reci. Neka je poje**o,uostalom,znalo se zasto se ona u prvom i udala za njegovog brata. Tu postoji davna historija koju oni koji imisle osudjivati trebaju upoznati. Svaka medalja ima dvije strane! Na dr nacin mu je samo otvorio oci,nista vise. Zao mi je samo sto su ovo njegova djeca Zack i Libi prosli,nista vise. Kad pogledate sve, trebate se zapitati : zasto je i zena Giggsa ostala s njim? Uostalom, to je njegov privatni zivot - niko ne kaze koja je to VELICINA IGRACA. Uvijek bio i uvijek ce ostati - Welsh Wizard, GLORY GLORY MAN UNITED !!!
SARAJEVSKI TABLOIID - www.sarajevo-x.com
Nikad nisam postovao ni gigsa ni slicne igrace.Samo im je novac u glavi.
joj nataše sestre mi hahahahha a boli vas racku sto se on pomirio, i kod nas i zene i muskarci prastaju samo sto se to zataška i nastavi se dalje, nema im ko iznijet prljav ves u javnost. nek zive i nek su sretni
Pomirio se sa suprugom. Koji moron.. kako ona ima stda ostati ?
Uredu, zasto svi napadaju njegovog brata? Jeste-jadan je, bijedan, nema dostojanstva ali ako hoce da se vrati zeni, neka se vrati. Cuj lakse bratu oprostiti, nego zeni...sta vam je ljudi, brat i sestra su vasa krv i meso! Ko zna kakav ce im biti brak ako se pomire, nakon prevare je sve sj!**** ali svejedno, sada zna kakva je pa zna kako da se i sam postavi. Ali brat je brat, nema tu oprastanja!
da bog da tvoj brat ucinio tebi sto je ryan ucinio svom bratu!!!
Giggs je kreten
ryanu svaka cast,a brat mu je glupan teski.. ne mogu vjerovati da je presao preko svega toga i oprostio joj.Pa ako su se vidjali 8 godina,i dalje ce cccc
Novac ne kvari ljude, nego pokazuje kakvi su!
dotakao si dno dna, porodica te se odrekla, ima li ista gore?
Sve troje: DNO DNA ! FUUUUUUUUUJJJJJJ !!!
neznam dali je uopste moguce reci ko je od njih dvojice gori, ili ovaj sto je j.e.b.o bratu zenu ili ovaj sto je se k.u.r.v.i vratijo.
Od toliko zena na svijetu on navalio na bratovu... Ryane Srbine!
rodni ti si najlevatniji tip kojeg znam pored ovih u sarajevu ....generalno :D