Zabrinuo fanove
27

Otac Hailey Biber zavapio: Kršćani, molite za nju i Justina, oni imaju posebne izazove

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Otac Hailey Biber, Stephen Baldwin, mnoge je zabrinuo nakon što je podijelio objavu u kojoj traži "molitvu i blagoslov" za nju i njezina supruga Justina Biebera.

Ovaj 57-godišnji glumac podijelio objavu Victora Marxa, osnivača All Things Possible Ministries, crkvene zajednice u SAD-u, koja sadrži snimku poznatog pjevača kako svira gitaru i pjeva pjesmu I "Could Sing of Your Love Forever", sastava Hillsong Worship.

"Kršćani, molim vas, kad pomislite na Justina i Hailey, odvojite trenutak i uputite malu molitvu njima, za njihovu mudrost, zaštitu i da se približe Gospodinu", napisao je spomenuti Marx u objavi. U naslovu, Victor je istaknuo da se njegova supruga, Eileen Marx, i Haileyina majka, Kennya Baldwin, "često mole zajedno" za mladi par.

"Postoje posebni izazovi s kojima se ljudi na visokim položajima suočavaju, a istovremeno neprijatelj ne želi da se oni približe Isusu", istaknuo je. "Bez obzira na materijalne stvari ili pohvale, često se suočavaju s duhovnim ratom koji je intenzivan i nastoji uništiti njihovu vjeru, brak i život općenito. Zahvaljujemo vam na pomoći", nastavio je u objavi koju je prenio Page Six.

Iako je Stephen podijelio objavu na svom Instagram Storyju, nije ponudio nikakav dodatni kontekst o tome kroz što Hailey i Justin prolaze. Međutim, obožavatelji su se zabrinuli za popularni par, kao i za stanje njihovog braka, te počeli pisati brojne komentare ispunjene molitvama.

"Trebaju naše molitve više nego ikada", stoji u jednom od komentara ispod objave, iako kontekst njihovih problema nikada nije pojašnjen.

Podsjetimo, par je posljednji put viđen na ovogodišnjem SuperBowlu, kada je Justin trebao nastupati uz Ushera tijekom poluvremena, no odbio je jer "nije osjećao da treba nastupati".

Inače, pjevaču je dijagnosticiran Ramsay-Huntov sindrom koji, osim bolnog osipa, može izazvati i paralizu lica te gubitak sluha. Ipak ranije ovog mjeseca nastupio je uživo prvi put nakon više od godinu dana.