Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je moj Gere, kada bi se svi udruzili ovaj svijet bi bio daleko bolje mjesto.
siromah i bogatas ,siromah siromah...
Richard Gere, inače poznat kao neko koji ostalih 364 dana živi kao "oni gore koji prolaze". Fu*k off!
bio i ostao smeker!
Šokirana sam i ja !! Kao dobar čovjek i budista Gere je trebao malo sjesti na ulice Palestine i tamo zaplakati kad pred njim izraelska država ubija dijete i trudnicu a velika TV mreža to kvalifikuje kao NASTAVAK NASILJA. http://www.nbcnews.com/news/world/israeli-strike-gaza-kills-palestinian-woman-child-violence-continues-n442356 Prijedlog za glasanje: Hajmo Karađića i Mladića osuditi UKOROM radi NASTAVKA NASILJA a ne genocida !!
u 66 si shvatio da je biti beskućnik teško... cccc moj richarde, da nisi ganj'o radovana...
i njega muka natjerala da bude beskućnik, valja glumiti lik, a ne zna kako... shvatio je da je "njegovo samo ono što od srca pokloni drugima", amin ....
;-)