Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo najbolje dvogledom promatrat otok i gledat kako se narkomani taslače, pa pokupit čikove za njima i na pivu
Evo 10 KM da ga negledam
I onda hoce bosnjo paradajz-turista da ljetuje u hrvatskoj u kojoj ljetuju holivudske zvijezde i ostale svjetske poznate face. Ako nemas para nemoj ici na more, imas rijeke, jezera, bazene i gotovo. Oni bar imaju istw cijene za sve, bez obzira jesi li stranac ili ne, ako mozes platiti izvoli, a u dzalalabadu cijene za strance su 2-3 vece i vi onda nekome pricate o diskriminaciji?!
@zgembo.adislic nije more necije pravo, ima pravo da dolazi ko god hoce i da jede sta god hoce. Ko si ti ili bilo ko da nekome zabrani da dodje. Neka jedu ljudi sta hoce i neka zive. Sta to fali paradajzu majke ti...
Ako cijena uključuje smjestaj, masaze, meditacije... onda to nije cijena ulaznice za nastup.
koliko je ispijen u faci, kao trulex on ganja look Isusa_
Zar je ziv ovaj narkic
Pa kaže kaži kaži tko je to šta je toooooo
Liči na strašilo a nekad se rezale vene na njega. Šta nudi za šest i po hiljada, još malo dodaš dolara i gledaš zemaljsku kuglu iz svemira...
Je... i ovog Leta..
Vjerovatno je hrvatskih korijena, prezime Leto ćesto je na potezu Šibenik Trogir
ko da se skilo siemens-om s onom kamerom sto se odozdo natakne 😎
Nikad cuo za ovog, svak i tog oskara ima
@nick480 pa nisi cuo zato sto slusas cajke i gledas glupe akcione filmove. Mislis da je on za tebe cuo ili iko ovde na ovom forumu?
Nevjerovatnih 6499 dolara ostaje u mom džepu.
kakva šprdancijaaa
Jaran Leto
Frajer sa najboljim glumačkim transformacijama. Opus mu nevjerovatan. Došao da obuči naše političare mimikriji, preobrazbi i transformaciji. Ili možda došao da uči. Tko zna, krhko je znanje.