Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je slušala Šabana ili Jašara ubila bi se 4 sata nakon raskida :D
Hah hahaha
Nek ti nisi seljačina koja sluša Šabana i Jašara, samo tipa seljačine koja pravi viceve ne temama o ljudima koji su se ubili
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svako ljudsko bice ima granicu bola i poslije te granice se covjek lomi kao staklo. Vi sto bljuvotine pisete molite Boga da vas ne ispita iskusenjima koja su prevelika za vas i da i sami ne upoznate granicu vase snage i vasega uma. Da joj Bog da da smiraj dusi nadje i da joj sve oprosti i uvede je medju pravednike.
:)
upravo tako,nekog raskid boli više nego i jedna fizička bol...
Ma ova je bila poremećena fabrički, koliko li se puta pokusala ubit što ne znaju, ne čudi me što je ostavio...
Beze trosila pare na tablete bolje da si pojela buFtlu u paneri otrovala se i umrla ko cojek
haha ili junitu salamu
koliko je meni poznato ovo je stara vijest
Kada imaju novca pa ni droga im vise nije nikakvo uzbudjenje, pa ne znaju sta vise sa sobom da rade, odluce da ipak nisu za ovaj svijet. Pa u pravu su.
A bio je samo 33. godine stariji od nje.. Blesa sirota...
...grehote...ubit se zbog onakvog lakrdijaša...
@lik55555555 ...sinko, antipatija je iracionalna stvar.
Mediji= lešinari
Nesretna žena, nije sreća para puna vreća
Vec kad se napune i druga i treca ...
Da je kakvom bošnji dala malo minđe zaboravila bi ona na Jima za 5 min. Bošnjo kad se popne ne možeš ga otjerati ko dite sa ašlame.
sta ti je alfa muzjak. on prekine sa zgodnom trebom 23 godine mladjom a ona pocini samoubistvo. za mnom se nijedna ne bi pocesala po dupetu.
Jadna zena.
Samo znam da Jim neće biti isti nakon ovoga. Mnogo ga je ovo pogodilo.
@gdjica_zlica Znam,tipično "komičarski". Najbolji dokaz njegovog mentalnog stanja je zadnja dodjela Zlatnog globusa. Vidjelo se u kakvoj je depri bio. Ali,veliki sam poštovalac njegovog lika i djela,i jako mi ga je žao.
....mlada je, žao mi je.....ali.....ko pokuša jednom da se ubije...pokušaće opet, sigurno....samo nije trebala nikoga prozivati, i teretiti ga....😩
Sjebo je Cecin novi album