Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usvoji mene i spomeni me u testamentu
Ko na nju skače nije mul lako, treba ovu gomilu zadovoljit
Bolje posteno priznati da ne zelis biti majka, nego na silu forsirati majcintvo, da budes grozna majka.
Za neke osobe je jednostavno i bolje da nemaju nasljednika.
ganjala je karijeru a ne familiju,samo joj je novac bio ispred ociju,ugoji se pa onda smrsa pa o tome napise knjigu,to je radila 3-4 puta a budale americke se lijepe za to kao za lijepak.
a budale bosanske rode dijete pa ga postave ispred televizora i mlate kad ne rade po njihovom, a karijeru nikad ne ostvare.puno pametnije
Usvojiiiii
Ovom izjavom si pobilla svaki svoj rad i emisije
niđe veze
kad te vidim i meni je drago,govno debelo
zaboli me nešto u predjelu prepona jel joj žao ili nije..
Jesi se nesto umastila...☺️
Posteno.
E moja Oprah, veze ti nemaš... Kad kod nas lole na socijali naštancaju po desetero ne mogu im se imena sjetiti. Zato svakog mjeseca pokupe dječji dodatak i pravac birtija. Još u neka doba dođe i televizija pa udri skupljati pomoć. Nema te ljepote nadaleko.
Sama činjenica da priča o tome govori da je opterećena time. Život bez djece (KO IH MOŽE IMATI) - fuj, tako sebično.
pa da je htjela djecu imala bi ih. Posteno rekla 100%. Ovo je susta suprotnost od nasih cigana, nemaju za kondoma valjda zato imaju toliko djece... Sta ti je majke ti...
Pošteno, djecu radjaš zbog sebe a ne zbog okoline.
Sad ce se sve obozavateljice ugledat na nju...
Dobre obline.