Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najveca volonterka na svijetu
Ova žena je iz ničega stvorila pravu imperiju, ako ništa to je vrijedno hvale
Ma ...dogovoreno:)) vozdra!
@Jedi Citav svijet danas se vrti u smijeru (lova+sex), ostalo nije in... Nemam drugo sta da ti objasnim.. pokusala sam da ti opsirnije napisem, al`ne prolaze istinski komentari. Vjeruj mi ako hoces, ako ne, isto nista.
Volonterski posao, zalaganje i pomoc nemocnim,iznemoglim nejakim...nije nagradjen novcanim nagradama. Najljepsa nagrada je osmjeh i suza zahvalnica.
dobra žena i pravi humanitarac..nešto poput majke Tereze ,,,mi je volimo
Al ciljevi su im.... nemam komentara
smoci snage i ostati dosljedan svome cilju iz dana u dan i tako svoj cijeli zivot zaista zasluzuje veliku paznju. volio bih provest jedan dan s njom i malo popricat o svemu.