Za vrijeme koncerta u Parizu
3
Opljačkan Axl Rose, ukraden mu vrijedan nakit
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hmmm@ sta ti pricas, o predstavnice urbane bh scene? ovaj axl je klosarcina obicna, kome je du.pe zinulo za parama. a to sigurno nije rokenrol.
ovakve gluposti valjaju samo voi sto slusaju ova srpska sranja
Axl je papak sa dna kace i alkoholičar koji je htio Kurta Kobejna da bije jer se drogira. Malo se informiši kopitaru pa onda pametuj.
Nek su papkara opuhali, ruke im se pozlatile
Nije mi ga nimalo zao, uvijek mi je bio nesto antipatican.
Na zapadu nista novo, to ce on sve dobit nazad od osiguranja.
Ma ovo samo kod nas ima :P
satro nakit ukrali :)
Cobane idi cuvj ovce i slusaj kittu mileta kako reve ,nemas pojma o rocku jer da znas sigurno nebi za axla rekao tako nesto.
nabodi ga Mik, nabodi ga, oca mu jeb.em Drogaša Masnog...
Ja sam ukr\'o :) ma oni su sad pravo bezveze ne znam zasto hoce para da uzmu mislim prvo nema im slash-a , i ostarili su nek uzivaju sad u miru ovo im ne treba
e to ti je kad se bend sastavi na audicijama MTV-a. Cuj nakit vrijedan 200 milja, a on fol neki roker, rokenrol i ti fazoni. Zato su i propali.