Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dje je vranjes da ovo riješi
"Francuz" bi malo da lupa i bivšu i sadašnju i buduću i po mogućnosti još koju...
de ti nama zapjevaj jednu
boli ga briga, isprangijo je i sad ide dalje
Pam je javno otkrila dosta "zgodnih" detalja lol, sada sto bi on htio diskreciju i privatnost... eh kasno Marko na Kosovo dodje... pisi propalo.
Od zvezde granda do pamele anderson. E sta ti je zivot.
Mrs konju, vidjas se i sa bivsom i sa pami, e pa ne moze to tako! Hahahahaha muska stoka moja Pamela!
Jeste....jednu postenu i čestitu ženu je našao da vara...jadna Pamela
volio si je iskreno svakim centimetrom
odvratan
eno ga nu nu nu......sada i on povrijedjen.......drama
Ma taman da si kurvar najveci ne mozes biti na nivou Pamele. Realno svi znamo ko je Pamela. Jedno ti zamjeram, da si ista imao u glavi njegovao bi bivsu zenu i svoju djecu a ne bi se fuljao sa ovom raspikuckom. ha ya.
@Cyberkoo A kako znas kakva mu j3 bivsa ta? I ona je starija od njega, ne puno ko Pem i djeluje kuckasto. Ocito da ga loze takve zene. Sve stvar ukusa.