Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otrcani izgovor bijega od stvarnosti koji svi ovisnici koriste kako bi opravdali svoju bolest, slabost i egoizam i još otrcanija izjava " samo je ona ljubav mog života".
Sad kad nam je to sve priznao svima nam je laknulo
Koga boli k????
boli je neka stvar, nije s tobom sto si lijep
Svako ima neku svoju bubicu kad dođe do para i slave. Neko se drogira, neko pije, neko ganja prostitutke, neko počne rat. Sasvim normalna stvar kod čovjeka. Pare i moć su postala dodatna čula čovjeku. Sad sve zavisi kako to neko koristi i do koje granice. Po mom mišljenju ispao je u jednu ruku mangup što je sve ovo priznao jer većina njih živi ovim životom i na kraju završi samoubistvom ili nečim sličnim.
Slažem se s tobom.