Kreativne dame
0

Od Katy Perry do Beyonce: Ovo su najdramatičnije objave trudnoće iz svijeta slavnih

DP
Većina žena bi, kada sazna za trudnoću, nazvala svoje voljene ili postavila nešto slatko na Facebook i tako objavila radosnu vijest. Međutim, u svijetu slavnih dama to i nije baš tako.

U skladu s pravilima show biznisa, mnoge poznate dame smislile su originalne načine kako objaviti lijepe vijesti.

Posljednjih godina one su prestale obavještavati tabloide o svom stanju i počele same obznanjivati da su trudne na vrlo čudne načine, piše CNN.

Evo sedam najdramatičnijih objava trudnoća slavnih:

Katy Perry

Katy Perry i Orlando Bloom čekaju svoje prvo dijete, a pjevačica je to objavila u svom najnovijem videospotu. U spotu za "Never Worn White" Katy nosi bijelu haljinu i gladi svoj trudnički stomak.

"Vidi nas za 60 godina s punim porodičnim stablom", pjeva ona u jednom od stihova pjesme.

Pjevačica je također na urnebesan način potvrdila trudnoću na Instagramu uživo kada je kameru okrenula prema svom stomaku, vrisnula i rekla: "Pa, mislim da je to to."

Cardi B

Cardi B objavila je na originalan način svoju trudnoću u epizodi Saturday Night Live u aprilu 2018. godine. Prekrila je trudnički stomak tokom svog prvog izvođenja te večeri, ali ga je dramatično otkrila u svom drugom setu dok je pjevala "Be Careful".

Kamera je uhvatila nakon pjesme kako uzvikuje: "Konačno sam slobodna!"

Beyonce

Beyonce je najavila svoju trudnoću na sebi svojstven način - seksi fotografijom.

U februaru 2017. godine muzička diva je na Instagramu objavila trudničku fotografiju kako bi objavila radosnu vijest.

"Željeli bismo podijeliti našu ljubav i sreću. Dvaput smo blagoslovljeni. Nevjerojatno smo zahvalni što će se naša porodica uvećati blizancima i zahvaljujemo vam na lijepim željama. Carterovi", napisala je uz fotografiju.

Kasnije te godine, Beyonce je objavila sličnu fotografiju na kojoj je prikazana u gusto nabranoj ljubičastoj haljini, s plavim velom, kako u naručju drži svoje dvije bebe ispred cvjetnog slavoluka.

Kylie Jenner

Nakon što se više mjeseci nije oglašavala i reagovala na glasine da je trudna, Kylie Jenner je u februaru 2018. godine otkrila da je rodila djevojčicu.

Ona i reper Travis Scott objavili su to putem emotivnog videa pod nazivom "To Our Daughter" koji je pokazao intimne detalje iz njenog života tokom prethodnih devet mjeseci.

Kylie se također izvinila svojim obožavateljima "što ih je držala u mraku" i opisala trudnoću kao "najljepše, osnažujuće iskustvo koje mijenja život".

Ciara

Ako neko zna kako trudnoća izgleda fotogenično, to je Ciara.

Pjevačica je 30. januara na Instagramu objavila da ona i njen suprug, napadač NFL-a Russell Wilson, očekuju još jednu bebu.

Objavila je svoju fotografiju sa ostrva Turks i Caicos na kojoj se vidi veliki trudnički stomak.

"Broj 3", piše uz fotografiju.

Amy Schumer

Nisu samo pjevačice te koje dramatično objavljuju vijesti o svojoj trudnoći.

U oktobru 2018. Amy Schumer objavila je na Instagramu fotomontažu na kojoj su na tijela Meghan Markle i princa Harryja dodane glave nje i njenog supruga.

Komičarka je svoje obožavatelje poslala na Instagram stranicu bivše dopisnice CNN-a iz Bijele kuće Jessice Yellin, gdje je vijest službeno objavljena u Instagram pričama.

Grimes

Naravno da je Grimes objavila svoju trudnoću futurističkom fotografijom. Kada je prvi put objavila svoju sliku s hologramskom refleksijom bebe u trbuhu, fanovi nisu bili sigurni šali li se ili je ozbiljna.

Kanadska pjevačica kasnije je potvrdila da je trudna i da prolazi kroz teško razdoblje.