Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i red je da cestitaju
Cestitam vam i ja Bajram ( i ako nisam poznat ali nema veze )...
Sta je ova Amra opste, ko je ona, osim sto je od Dzeke zena?
Ne može svako biti Džekina žena. Hajd ti budi, ako misliš da može.
Po cemu je to Amra poznata???
Svim ljudima muslimanske veroispovesti srecan Kurban-bajram
Neko je poznata ličnost zahvaljujući svojem talentu i trudu, a neko širenjem nogu.
Kakva je to kurbla?
Umoran sam od Muslimana na baterije 😑😑😑😑😑
@KevinGarnett21 Najbolje onda da odseliš ali je problem što van BiH je još više patriotizma od strane Bošnjaka a i zahvaljujući migraciji ima muslimana svih rasa i nacija kako u BiH tako i u inostranstvu. Preostaje ti samo da se zatvoriš u kuću, plačeš i na YouTube gledaš kako je bilo prije 1992.
Umoran sam ja od tvoje mame
Ostavila je citavo bogatstvo na samopromociju kroz clanke
E nek je ona u centru paznje...koliko je platila
Recenica koju nikada neces cuti ; " Citav zivot zivim od drustva, koji posjecuje moje koncerte, zato sam odlucio da jedan dio vratim drustvu tj. da doniram u dobrotvorne svrhe"! Dince M
Hana Hadziavdagic?