Tokom koncerta u Parizu
1
Obožavatelji izviždali Madonnu
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
who cares
Ko je god otišao neka ga je z.aj.e.b.a.l.a.
da su slijepci uradili zadacu na vrijeme, bili bi pametni i ne bi ni dosli na kupleraj ove satanisticke fufare!! tako vam i treba, neka vas i guli, valjda ce te poslije ovoga konacno otvoriti oci ovcice... ramboze ramboze ramboze hahaha
stoka nek se roka
Gora je od naših političara, ni ona ne zna kada je vrijeme da se treba maknut sa scene !!!
Madona se trebala povuči sa scene pa malo holtikutura pa malo heklanje pa malo tračanje a ne izašla na scenu sa flašom vode i nosa je sa sobom .. smiri se bona više dosta imaš para da uživaš u životu..
zar ona nije umrla vise????? :(
kraljica ostaje kraljica...koliko para toliko i muzike
Ako joj zvižde,onda nisu njezini obožavatelji.
jeli izvizdana tokom koncerta kao sto pise u podnaslovu ii nakon koncerta kao sto pise u tekstu? klasicno mahala-x
sigurno nije francuzima pokazala sise pa su je zato i izvizdali.
hahaha levati pa to je Madonna njena satnica nije kao kod vaših francuskih kurvi
Babetina
Koja je kvota?
Jel ono ona prije furala neke zidovske religije, ovim cinom je oficijelno i postala jedan od njih. Opet joj je ona stara muzika bila dobra. Steta pa ne moze da se pomiri sa cinjenicom da su njeni dani prosli i da zivi od stare slave. Prosla su vremena za nju kad je mogla paliti krstove i zvaljiti se sa ostalim Pop quravama. Sada Lady gaga to fura. Ova muzicka industrija je postala tako jeftina. Uskoro ce traziti Pop zvijezde u javnim kucama.
turbo folk