Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se nargila barovi otvaraju nista pametno...
Pa kad to danas lovu donosi, sta ce nece kopirnicu otvorit.
pa sto ti nesto pametno ne otvoris, kad si toliko pametan?
Dzekson posteno zaradio pare, posteno moze raditi sa njima sta hoce. Zasto se opterecujemo i mahlamo? Ovo je steceno od rada i znoja. Kiliko ima crnih likova sto imaju tri puta vise pa se nista ne pise
To Džeksone. Truj budale koje se furaju na trendove.
nargila je nazalost prenosnik tuberkoloze, bronhitisa i herpesa.
Sretno Dzeko, zasluzio si, uvijek imao!
trebala ti radnik dzeksone, kakva je dnevnica 🤪
Nargila bar “Đeko”... 💪🏼
Nargila nar “Đeko” 😂
Fudbaler i kafana... tako i prije bilo , nista se promjenilo nije. Mozga za fabrike nemaju haman
Bezlično, Edine, moglo je to biti puno bolje. Što ne zovnu Amira Vuka Zeca da to malo originalnije isprojektuje? 😏
Samo pici Dzeko...stranputicom! za Bozic jelku, za posao prodaju alkosa, mashAllah! Pravi uzor, sin i muz za pozeljeti! Kad te bude kcerka pitala, s cim se bavis, odvedi je jednog dana na nargilu i vodku red bull pa joj sve to fino pokazi! Ni kao nogometas mi nisi bio nikad neko, a kao covjek pogotovo!
Ima komentara, al' tvoj je za graviranje. Tip svoje pare troši a 18 godina davno napunio. Oslobodio se kompleksa ''sta će mahala reci''. Niko se nije nazočio gledajući u tuđe dvorište.
@Destinija hahahahahaha ko si ti da nekome govoris kako ce zivjeti
Nikad mi nije bilo jasno zasto neko ko ima milione na racunu otvara klubove ili kafane!?! Koji ce ti to klinac? Lezi, odmaraj, igraj se sa djecom a ne sa konobarima, putuj... zasluzio si!
Svaka cast dijamante i puno srece u ovoj bransi.Dosta si tona znoja prolio dok si sve ovo stekao i to se zna.Nisi bio u politiki ili njihovim prvim safovima pa da se obogatis preko noci.
idem na otvorenje abd ;)
Možda ovo i jest elitni ugostiteljski objekat, ali slike to ne dočaravaju.
Nemojte sta negativno o kralju odma 15 minusa ima da bude😊
čim otvara sa Obradovićem na tankom je ledu,ne daj se sine Edine