S ulica New Yorka
26

Objavljene nove fotografije sa seta "Jokera", Lady Gaga okružena policajcima

N. C.
Lady Gaga viđena je u subotu u New Yorku na snimanju nastavka "Joker: Folie à Deux".

U sceni je nagrađivana pjevačica, pravog imena Stefani Germanotta, snimljena na stepenicama Vrhovnog suda okruga New York u centru Manhattana.

Bila je okružena trupama policajaca, usred gomile ljudi. Mnogi od njih su viđeni kako nose natpise poput "Free Joker". Gaga nosila je jarkocrveni blejzer, a ispod njega top s poznatim crno-bijelim dijamantima koji su zaštitni znak Quinninog uobičajenog kostima. Gaga je bila u crnoj kožnoj mini suknji te crnim čarapama ukrašenim dijamantnima.

Nastavak kritički hvaljenog "Jokera" režirao je Todd Phillips, koji je također napisao scenarij sa Scottom Silverom. Quinn je lik koji je izvorno stvoren kao komična olakšica za zlog Jokera.

Gaga navodno glumi verziju lika iz DC Comicsa Harley Quinn, psihijatricu koja se zadesi s Jokerom prije nego što se uhvati u koštac s njegovim zlobnim putevima, prenosi Variety. Margot Robbie je ranije glumila Quinn u filmovima "Suicide Squad" i "Birds of Prey". Kaley Cuoco posudila je glas liku u tekućoj animiranoj seriji "Harley Quinn" HBO Maxa.