Skoro smrskano
55

Objavljene fotografije smrskanog automobila Đorđa Davida nakon nesreće u kojoj je usmrtio ženu

I. S.
Foto: Instagram - grand.nova.rs
Foto: Instagram - grand.nova.rs
Đorđe David je krajem prošlog mjeseca učestvovao u saobraćajnoj nesreći u Makedoniji u kojoj je usmrtio ženu, a sada su objavljene fotografije vozila.

Nakon što je automobilom udario ženu, sletio je u šipražje i pukom srećom prošao bez ozbiljnijih povreda. Kao što je moguće vidjeti, vozilo je gotovo u potpunosti smrskano.

Foto: grand.nova.rs
Foto: grand.nova.rs

"Imam dva šava na lijevoj ruci zbog posjekotina od šoferšajbna koja je pukla. Hvala dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam, ko zna šta bi se dogodilo", izjavio je pjevač ranije.

On je morao ostati u Makedoniji nekoliko dana nakon saobraćajne nesreće kako bi ispoštovao proceduru u ovakvim slučajevima, a onda se vratio kući u Beograd.

Foto: grand.nova.rs
Foto: grand.nova.rs

Đorđe je nedavno otkrio da se upoznao s čovjekom čija je supruga stradala u ovoj saobraćajnoj nesreći.

"Razgovor koji sam sa njim vodio je krajnje ljudski, normalan, krajnje očinski. I on je otac ženskog djeteta i ja sam, to mi je bilo veoma važno da skinem ogroman teret sa svog srca jer sam znao da on želi da čuje priču iz glave čovjeka koji je sjedio za volanom. Mislim da je to očistilo neke oblake u glavi. Jako mi je važno da je čovjek svjestan cijele situacije. Ja sam u tom trenutku postupio najbolje moguće", između ostalog je naveo.

Foto: grand.nova.rs
Foto: grand.nova.rs

Pjevač je na društvenim mrežama objavio da se vratio snimanju "Zvezda Granda".

"Zvršavamo snimanje šestog kruga! Postaje sve tvrđe i tvđje! Kandidati ozbiljno napreduju! Bravo za mentore!", napisao je.