"Želim ti samo pravdu"
75

Rasta uputio poruku Đorđu Davidu: Zapamti, uvijek se sve vraća

I. S.
Foto: Pixsell/ATA Images/Antonio Ahel
Foto: Pixsell/ATA Images/Antonio Ahel
Srbijanski reper Stefan Đurić Rasta je uputio poruku Đorđu Davidu koji je nedavno automobilom usmrtio ženu.

"Deda, ja tebi želim samo pravdu. Za razliku od tebe, ja nikad nikog nisam povrijedio, deda, ali zapamti, uvijek se sve vraća", napisao je na Instagramu. Nakon toga je porodici žene koja je poginula izrazio najdublje suosjećanje.

Screenshot: Instagram/stefanrasta
Screenshot: Instagram/stefanrasta

Reper se ovim putem referirao na izjavu koju je Đorđe David dao 2020. godine, kada je Rasta bio u kućnom zatvoru zbog nedozvoljenog držanja opojne droge.

Priznao je da je droga bila namijenjena ličnoj upotrebi. Rastine kolege su tada na društvenim mrežama počeli pisati hashtag "Pravda za Rastu".

"Kad te uhvate, onda odgovaraš. Vrlo prosto i jednostavno. Treba da odgovara! Svako ko napravi prekršaj bilo koje vrste - bilo da je u pitanju saobraćaj, tuča, trava, kokain, heroin, da je vozio u alkoholisanom stanju, da je ne daj Bože tukao ženu... Šta god da je u pitanju, treba da odgovara", izjavio je tada Đorđe David za Telegraf.rs.

Screenshot: Instagram/stefanrasta
Screenshot: Instagram/stefanrasta

Na pitanje da li je on za legalizaciju marihuane, Đorđe David je rekao da jeste ako će se ona koristiti u medicinske svrhe. No, dok do toga ne dođe, smatra da svi trebaju odgovarati u skladu sa zakonom.

"Znam momke koji su anonimni, a koji su zaglavili ozbiljne robije. Zbog čega je Rasta drugačiji ili bilo ko drugi? Treba da se odgovara onako kako je zakon to propisao. Ne kapiram šta znači 'Pravda za Rastu'? Iz koje varijante pravda? Šta, pravda za narkomane? Pravda za prostitutke, dilere, kriminale moguće i nemoguće?", rekao je.