Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgubi i rafa nevinost.
Joj komentara .. jes' trebao je ozeniti zvezdu granda da ga raskući. Levati jedni, Rafa je vrhunski sportista i shodno tome čovjek koji na najbolji način kontroliše emocije i odluke donosi mozgom. Oženio je onu koja je sa njim prošla sve i onu za koju vjeruje da može provesti život sa njom ... Sise i guzove žene vlasnici kafana i nargila barova... pozz ;)
Haj nek je se i on skućio, isikira se za njim
komentari su vam odvratni... eto on je ljepši od nje? fin par, želim im svu sreću.
Mogao je šta mlađe naći...
@Saka nije on seljačina kao ti.
Mlada nikakva, da Bog sacuva.
Moraću staru da obavjestim.
Dal je vadio tole iz rčma
Španjalka brale, viši nivo.
ou krasna haljina
Rafaele koda nisi imo oči.
Kae... svadba trajala duže od braka :D
kod nas bi do sad bilo sto se ne zenis, a od sad jel trudna, sto nije, jel to ne moze ima neki problem, sta je, kako je. Covjek ima milione i u 33. se ozeni, samo kod nas filozofije oko toga.
Sta mu rade od naroda na Gorici
Vakat im bio da se razilaze a oni se tek vjenčavaju.