Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muz joj je vozio pijan. To je ozbiljan prekrsaj u svim drzavama svijeta, ona je ometala sluzbeno lice u obavljanju duznosti (hapsenju prestupnika), sad video ne prikazuje citavu situaciju i sta je ona prije rekla, ali gore navedene cinjenice su dovoljne da bude privedena na nacin na koji jeste. Policajac nije uopste koristio prekomjernu silu niti bilo sta vec postupio po pravilima i zakonu... Svaka mu cast..
zena je u pravu..ovo je pretjerivanje sto policija radi..a onaj ko misli da je ovo normalna reakcija policije nek se zapita kakva je to demokratija u kojoj zivi ;)