Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obama je zavrsio Harvard - pravo a nije ga babo gurao niti je dosao iz porodice - sve te ceka na pladnju. Sviraju mu BB King & Mick Jagger i sad mi ga kritikujemo jer nije nama po volji. Mi smo fakat cool narod.
Da. Obama je potpuno u pravu. Najteži nedostatak njegove pozicije je upravo to, da je na neki način zatočenik kao da je u zatvoru. I ja kad se ponekad prisjetim doživljaja iz prethodnih života, najneugodnije iskustvo dok sam bio rimski imperator Klaudije, je upravo to da mi pretorijanci nisu dopuštali da šetam Rimom. Bio sam zvanično Bog, a nisam imao slobodu kretanja ... fuj.
Nema ni u Bosni Ilira,Slavenska plemena i pobila pa se podjelila na tri nacije>Jedni od tih tri su napustili crkvu Bosansku i presli na islam i sad pametuju po forumu o demokratiji. Bravo predsjenice nas!
Obama Glupan, RASISTICKI!!!
http://signup.wazzub.info/?lrRef=096589fc
Tako ti je kad dodju uvozni majmuni, a indijanci starosjedioci istrebljeni...Majmunska pjesma
Ne vidim nigdje americke starosjedioce, indijance...
BOLJE PJEVA OD \"MILETA (RONHILA) TRAKTORISTE LAKTAŠENKA\"
Naivno shvatanje i Obame i politke. 0stani mlad i neiskvaren ;)
Ne bih da se nasi predsjednici ugledaju na njeg, onda rezultat njihove politike ne bi bio samo patnja za dzepove, nego i patnja za usi. Amin/Amen. Usput, mislim da Ameri imaju bas cool predsjednika, ali i covjecanstvo. Ujedinjuje ljude i trudi ne samo nuditi nadu, nego i realizovati. Mislim da su mu ruke vezane zbog snaznog zidovskog lobija, ali da se unatoc svemu dobro odupire njima. Da je neko drugi na njegovom mjestu davno bi Iran bio sravnjen sa zemljom.
Nekada su se u ovoj kuci okupljali samo bijelci, dok su sada vecina crnci. Tuzno ...