Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on je savremeni Robin Hood: dere bogate i daje siromašnim . u čemu je problem o vi zavidnici
kad se pomaže to se ne govori, a ne ovako da promovišeš šta i kome si pomogao
Tvrdokorni pa mozda mu je manja nagrada, a mozda i da pokaze da nije takav sebicni smrad kako ga vole nazivati a covjek uspio nije nikom ukrao ni na silu uzeo novac
On inače može sa Ronaldom po svom ponašanju, ali kako god, ovo je lijep gest, bilo čime da je motivisan, opet je značajno obezbijediti hranu, posebno u Ramazanu za ljude slabijeg imovinskoh stanja. Kamo sreće da se još ljudi ovako istakne i podijeli ono što ima sa ljudima koji nemaju.
Ne idi Rezil ul ulemi na oci jer si to trebao uplatiti u bejtul mal Rijaseta.
Lijepo od njega. Da ti Allah dž.š upiše u hajr.
Respekt.
Da nije na usta rekao, na gu**cu bi mu izašlo. Uradit' nekad nešto u tajnosti, misaona imenica.
Duša draga antipatična
Rijetko odvratan lik
Bog te nagradio onim sto je propisano Nusrete
Lijep primjer.