Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
novinar indeendent-a inace... pokazao dno novinarstva, ovo ni Sun-ov novinar ne bi napravio. Bljak
...domaci klixovci, avazovci, ftvovci, raznorazne arduane,adrijane i ostala "novinarska" "krizantemo" bih... ...ovo je novinar...malo se učite posla od najboljih :-)))
po cemu je to on najbolji majke ti??? Po tome sto jadno i pateticno pokusava izvrnuti pricu i skrenuti paznju na nebitno. Ovo je potpuno suprotno klasican primjer koliko nisko moze jedan novinar pasti i koliko jadan i patetican moze biti. Russel ga je ovdje doslovno demolirao sto dokazuje i njegov kiseli osmjeh na kraju. Da ima imalo obraza ovo bi mu bio zadnji intervju u karijeri, al opet da obraza ima nebi ni bio ovako jadan na prvom mjestu...
Kakav cinican novinar. Bljak. Iako je ovaj glumac prilicno antipatican, u ovom slucaju je sasvim u pravu. Kakvi god da su njegovi razlozi sto je podrzao ljude koji protestuju zbog ogromnog poskupljenja, njegovo imovinsko stanje je nebitno. To sto je on glumac i sto je imao srecu da se malo obogati, nema nikakve veze sa nezadovoljstvom okupljenih ljudi. Ali novinari su vjerni psi koji cuvaju svoje gospodare u 10 Downing Street, skrecu paznju na nebitne teme, omalovazavaju svaki spontani bunt naroda i guraju svoju profesiju sve dublje u septicku jamu.
Sve priznajem :-)
Covjek je u ovom videu demolirao ovog kvazi novinara koji pokusava da spinuje i skrene paznju sa problema na nebitnu glupost. Inace ovaj glumac je u zadnje vrijeme dosao na zub Cio-Fasistickih medija jer je stao u odbranu prava Palestinaca i jer se usprotivio teroru Cio-Fasizma pa i ovaj insert, odnosno p'ateticni pokusaj ovog novinarcica da ga ocrni se treba gledati u tom svijetlu....
ON NJIH VAZDA IZNENADI... http://spijun.net/?p=9775
Šuknu mu ga novinar, dobar. :D