Sve za ljepotu
21

Nova voditeljica "Zvezda Granda" otkrila šta joj je najgore na snimanju: Poslije toga idem na rehabilitaciju

I. S.
Foto: Instagram/anasevicofficial
Foto: Instagram/anasevicofficial
Ana Sević je nedavno zamijenila Sanju Kužet na mjestu voditeljice "Zvezda Granda", a sada je govorila o izazovima koje ova pozicija nosi.

"Sada imam obavezu i vrijeme koje mi drugi diktiraju, ali brzo sam ušla u štos. To je kao kada naučiš da voziš bicikl, cijeli život ćeš znati to da radiš. Uživam u svemu ovome i zaista me ispunjava. Ustvari, ovaj studio mi je kao druga kuća. Umjela sam ranije da ovdje budem pet dana konstantno, tako da je sve ovo nastavak onoga što je bilo ranije", rekla je za Grand.

U studio dolazi u potpuno ležernom izdanju i nije joj problem provesti nekoliko sati u šminkernici kako bi bila sigurna da izgleda besprijekorno.

"Iskreno, meni ljudi kažu da uopće nisam zahvalna, ali ja stvarno znam šta hoću i šta se dobro fotografiše. Ipak sam tolike godine na televiziji, sve to je iskustvo. Kada dođeš u takmičenje, nemaš pojma šta je dobro. Dok sam učestvovala kao takmičar, nosila sam haljine s modnih revija, ali se to fotografisalo katastrofa, a kada obučeš jeftinu haljinu, izgledaš top", objasnila je.

Iako je spremna učiniti sve za ljepotu, jedan dio joj naročito smeta.

"Pripreme su najduže, ali najgori dio svega su štikle. Iako obožavam da ih nosim i u patikama ne umijem da hodam, stvarno sam se odvikla od toga da stojim 10 sati u štiklama. Poslije snimanja idem na rehabilitaciju, pošto ispod 15 centimetara ne nosim", rekla je.

Također je spomenula kako apsolutno nikada ne gleda svoje emisije.

"Nikada nijednu emisiju u kojoj sam gostovala ili koju sam vodila nisam pogledala. Kad Danijel pusti, ja ne gledam. Jednostavno ne volim", ispričala je.