Glumila u prvoj sezoni
55

Nina Badrić "rekreirala" ulogu iz popularne hrvatske serije: Mnogi je tad nisu prepoznali

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
U humorističnoj seriji "Bitange i princeze", gostovali su brojni glumci, pjevači, sportisti, a među njima bila je i Nina Badrić.

Nina Badrić pojavila se u prvoj sezoni hrvatske serije "Bitange i princeze", a na molbu fanova na TikToku je ponovo odglumila skeč.

"Strašno čovječe. Išla sam unutra, neki kreten mi je rekao cvrči, cvrči cvrčak i ništa, istirao me kreten vanka", kazala je Nina u epizodi gdje njen lik dolazi na audiciju za voditelje, a zanimljivo je da je isprva mnogi nisu prepoznali zbog plave kose i drugačijeg naglaska.

Sad je u videu na TikToku poručila: "Tražili ste, gledajte", prije nego je izgovorila: "I cvrči, cvrči cvrčak na čvoru crne smrče".

Pjevačici ovo nije jedino pojavljivanje u serijama, a zanimljivo je da se pojavila i u "Lud zbunjen normalan" gdje je glumila samu sebe.

@ninabadricofficial

♬ original sound - Badrich Nina

Nina je gostovala u epizodi u kojoj Faruk izdaje oglas kojim traži muzičkog izvođača, no do nesporazuma dolazi jer Izet istovremeno preko oglasa traži novu čistačicu.

Izet se, naravno, itekako iznenadi kad na svojim vratima vidi poznatu hrvatsku pjevačicu te je ne prestaje zapitkivati kako to da se ona odlučila javiti baš na njegov oglas.