Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba i tebe i svekra poslat da radite u pogon u rajlovac
Prokletstvo agresije Srbije na BiH je stiglo ovog Grofa. Obogatio se na opljačkanim umjetninama koje mu je lično donosio zločinac Arkan.. A ovoj sponzoriši se nema šta reći..
Bilo je za ocekivati da cemo, nakon smrti pokojnika, gledati dugotrajnu sapunicu uz osjecaj mucnine u zelucu.
Pocela "tuga" za preminulim "izmasiranim". Jehbiga bez para ne mozes nista. Bice na kraju daj sta das, nemoj samo da moram raditi.
Nek se sada uda za svekra i problem rjesen...
dobra ideja
boli nas briga iskr
Malo joj para pa bi još
Bitno je čija je nepokretna imovina. Kao supruga i kćer im imaju prvo nasljedno pravo.
Nikolina zgu.i me . Molim te 😁
pa lako je sracunat koliko je historicar mogao zaradit u 10 godina sa prosjecnom platom profesora historije, 120 mjeseci puta 700 eur-84.000 eur, minus troskovi zivota 10 godina, jednako je u najboljem slucaju 10,000 eur ustedjevine i to joj treba dati
Jest ali otac njen je milioner, umjetnik, stvaraoc. Ona hoce i to, loppuzica malena
Koja je ova lopuzzzica i mala sa niskim moralom. Muz pod navodne znake jos se nije ni ohladio vec se o imovini prica???!!! Malena tvoj brat ima 4 banke jos nema dana radnog staza, muzli ste ih kao krrrave ptice znaju na grani