Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zajedno sa sestrom Nicky nalazi se na mjesec dana dugom godišnjem odmoru, koji su odlučile provesti putujući po Evropi sa prijateljima i uvijek partijajući. Od cega se jadna odmoras cu na odmoru.Po Evropi sa prijateljima redovno ga primajuci.Nezna ona ni kako se zove ta loce alkohol redovno ona je stalno pod gasom.
Ne zna ona ko su Hitler, Himler, Gering, šta je holokaust, šta su logori, ona zna šta je k...c, (tu je ekspert), alkohol, droga i slične zanimacije. Nije to ona namjerno uradila.
ko da ona uopšte zna ko su nacisti i nacizam... za hitlera vjerovatno misli da je neki stari glumac ili slično
\"Fotografija na kojoj se vidi Paris odjevena u maskirnu odjeću sa rukom u položaju karakterističnom za Hitlerove sljedbenike.\"????????? gdje to???
kad moze papa benedikt 16 moze i ona http://www.voltairenet.org/IMG/jpg/webRATZINGER_nazi1940.jpg http://www.sanfranciscosentinel.com/wp-content/uploads/2008/11/pope-benedict-nazi-salute.jpg http://thestar.blogs.com/.a/6a00d8341bf8f353ef011278fcf14328a4-800wi