Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi satro religiozni su vazda najgori bili
cuj probleme pa ko bi ih slusa da se ne skinu Boga ti
joj jes joj stara rigorozna, da je kojim slucajem rigoroznija, ova bi gologuza skakala?! sto ne gumo supe na viljusku...sad bi ti malo u medije, a da eto ispadne pozitiva...
..zaista nema niti jednog jedinog članka a da nas ovaj parazit commi ne počasti svojim glupim mišljenjem... (ako taj centar u njegovom mozgu uopšte i funkcioniše) ...i da znaš nepismeni dečko da se imena pišu Velikim slovom, pa ti je Alija velikim slovom, ebe.m vas obojicu!
...jebiga, nije...šta'š sad ? :)
Bitno je da commi nije oskudan u glavi.
Ma htio sam samo reci da su nase zene najbolje, znaju da kuhaju i jos su lijepe i zgodne. Nisi me ocigledno shvatio, ali nema veze.Mislim da sam pojasnio.
...... koga briga za njenu mamu i njihove gluposti...
...dok nije oskudno u glavi, sve ok :)
Vidi se da si pravi Bosnjo, tebi zena sluzi pitu da pravi, radja djecu, pere i cisti...
Ma ko je je i be... Sigurno ne zna dobre pite napraviti. Džaba što je ona dobra i lijepa, ali gladan stomak i još pite željan, ne može ni hodati, a kamoli šta drugo raditi... hehe
vazda je ku.r.vetina bila
Hajmo sad tisu da vas ne bi Hamilton punim potsprajco za te komentare!
mamaaaa nedaaa da te diraaaaam :D
Podero bi je ko Focak rodni list!
Pojo bi joj govno ko sarmu!
joj jest dobra