Glumica u bikini izdanju
4

Nicole Kidman s porodicom uživala na plaži u Sydneyju

Klix.ba
Foto: Matrix Pictures
Foto: Matrix Pictures
Nicole Kidman i njen suprug Keith Urban ove će godine proslaviti svoju 13. godišnjicu braka. Iako se ovaj broj u načelu smatra nesretnim, Kidman i Urban izgledaju zaljubljeniji nego ikada, a to najbolje pokazuju fotografije para s plaže u Sydneyju.

Par koji već duže vrijeme živi u Nashvilleu otputovao u Australiju tokom božićnih i novogodišnjih praznika, a objektiv paparazzo kamere ih je uhvatio kako razmjenjuje nježnosti na plaži.

Nicole, najpoznatija po svojim ulogama u holivudskim filmovima "Aquaman" i "Moulin Rouge!", izgleda senzacionalno u bijelom bikiniju s crnim tufnicama. Kako bi se zaštitila od sunčevih zraka nosila je bijeli šešir i sunčane naočale.

Foto: Matrix Pictures
Foto: Matrix Pictures

U jednom trenutku kamera je uhvatila trenutak kako se Nicole Kidman blago naginje kako bi poljubila Keitha koji je ležao na peškiru, čime su još jednom svjetskoj javnosti pokazali kako su zaljubljeni kao prvog dana veze.

Nicole i Keith, koji su se vjenčali 2006. godine, imaju kćerkice Sunday Rose i Faith Margaret, koje su s njima uživale na plaži, prenosi Daily Mail.