Pokazala svoju seksi stranu
2
Nicole Kidman kakvu do sada niste vidjeli
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima fotoshopianu stranu. ne lici na sebe!!
Hhaha koji photoshop majko mila.. ma ni packe, ni na licu ni na tijelu, a samo joj je 45 :-D
ja nicole.. i ona se promangupisala :D
ovde dosta lici na meg rayan !!!!!
puno mi se više sviđa njena standardna, profinjena verzija
hmmm.. poslije ovih fotki,dopustio bih ovoj babi da me siluje..
Rumena k\'o nišan
Fuj odvratni gabor.Toliko su je uljepšali photoshopom da je ni rođena majka ne bi prepoznala.U stvarnosti ravna ko daska,nema guzova,anoreksična...BLJAK
odlicna!!!
I onda se djevojke pitaju zasto su ruzne i debele. Drage Bosanske i Hercegovke, ovo je sve photoshop. Da je vidite u prirodi pobjegli bi od nje.
Zar ovo nije meg rajan?
@ghokhan je l\' to majke ti nikad nisi vidio mamu u donjem rublju? pa ni na plazi? neka visoko moralna porodica, svaka cast.
1) Ekstremni Photoshop. 2) Pokazuje skoro sve u \"Eyes Wide Shut\". Nema glupljih \"vijesti\" od ovih o \"ljepoticama\" i tako to.
dobra vazda bila :D
i ovo ce njena djeca gledat?
Kaže nema puno fotoshop-a ,ma nikako !!! :D
Visoka kao Razija, prirodno štrkljava, nije rađala. Još ima para za dobre fotke. E pa ima naših žena daleko ljepših i ostvarenijih.