Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je slijedece dildo u supku
hahahahaha
Ja bih rek'o.... pojavila se s dojkom koja otkriva malo sakoa.
zena koja ima sisu..za vjerovali il ne. godina 2017 mi jos uvijek fascinirani zenskom golotinjom a da je muskarac pokazao svoje bradavice nikom nista.
Bitches ain't shit, and they ain't sayin' nothin' A hundred motherfuckers can't tell me nothin' I beez in the trap, bee, beez in the trap I beez in the trap, bee, beez in the trap
Sramota.
ljepaa.....
hihihi
Dokle?
Kad god krene popularnost da pada izbacis sisu i na vrhu si opet :D
zbog ovakvih su pocinjali ratovi i pocinjeni genocidi zar ne?
nazalost zivimo u vremenu gdje je izbacivanje sise u javnosti sasvim ok..naprotiv,ona je uzor mnogima i nakon ovoga ce jos vise biti popularna..fuj
nazalost zivimo u vremenima gdje ljudi vjeruju i neposojece bice koje ga je stvorilo sisama, penisima i vaginama al je svako pokazivanje toga neprikladno.
meni samo smeta što nije izbacila obje ..
Nesquick
Nema pameti pa sisom privlaci paznju...
jest grdna vlasnica ove sise
'bem je gutavu
kad nemaš šta drugo interesantno ponuditi, 300g mesa je uvjek interesantno
Tip top fleka ne moze joj bradavicu prekriti. Dobra muzara.