Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa bolje trosi nego vecina fudbalera. Bar je ulozio u imobilije i ako su jos na dobroj lokaciji nije mogao pametnije. Brazil u razvoju gradovi se sire. Kupio usput jedan autic da malo kulira. Sta bi vi, dali bi Banki da vam cuva ili ulozili u Facebook. Hvala boze pa nema vasu pamet.
Sudeci po ovome sto ste vi napisali, dragi novinari, vrijeme je da se upitate da li ste vi normalni... Kolika god budala on bio, nije mogao pametnije uloziti novac, a vi ako mislite da je kupovina nekretnine bacanje novca, pocnite ulagati u obrazovanje
samo pricate protiv kljixa,a ne skidate se...
Porsche Panameru za 320.000 eura.....ahaaaaa
pa kad se saberu sve ove cifre, nije potrosio ni 4,5 miliona
Po cemu je on najbolji fudbaler danasnjice?????? Igra u brazilskoj ligi koja je jednaka austrijskoj prvoj ligi.....
pa bas sad da da bankrotira tesko. kupio je to sve i sad do kraja zivota ne mora imati vece investicije, a prima vise od 1 mil maraka mjestecno. kupio kuce, obezbjedio sebe, djete, roditelje. a vi zene umjesto da se udajete za ove bogatase i trpite ih i smijete im se. zavedete ih, zatrudnite i rodite im djete. i za to djete dobijete kucu od 800 000eura i svaki mjesec 12 000 eura alimentacije. puno bolje nego ziviti 2.3 godine i trpiti ih da bi od razvoda dobila nesto
aha evo ga samo sto nije bankrotirao... čoek za sedmicu zaradi po jednu kuću a vi pišete o nekom bankrotu
@PBV, porez?
@sta je problem Naravno da nema nasu pamet, mi ne bismo nikada sebi dozvolili da nam rospija oduzme 800k eura vrijedan apartman i dijete i da joj jos placamo samo jer je rasirila noge.
Sad ce ubrzo Pele: \" \'ta ce Messi ni do koljena Neymaru po potrosnji..\"
Prostom racunicom se dobije iznos koji je potrosio u protekle dvije godine, ukljucujuci i izdrzavanje te fute, od 4.166.000 eura. Znaci,za dvije godine nije uspio potrositi ni tu jednu godisnju platu od 6,4 miliona eura.Po cemu ste vi(klixtorovci) sad skontali da je on pred bankrotom?
to care, samo troši - jednom se živi...ovi novinarčići mogu sanjati samo spomenute cifre
Sto je momak bankrotirao, pa sve je kupio nekretnine koje uvijek moze prodati.
ma moze mu se.......
mislim da ta fufica koja mu je rodila dijete najbolje prosla u ovome svemu, dobila dijete poznatog fudbalera, a jos dobija od njega 12 000 eura mjesecno. Blago onome ko je zgodna zenska.
Ma zigu li on sta? To je problem, a bankrotirat nece sigurno