Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek dobije Avdiju Svrsajevica 1 vs 1 pa nek se onda kurci!!
Pa jedino i moze biti zvijezda drustvenih mreza zajedno sa ostalim fuficama. U fudbalu je nesto sasvim drugo...
Ne mogu ga smisliti, ali izbace li Hrvatsku, dignut ću mu spomenik u Berkovićima.
Pickica, ni m od muskarca, jebo covjeka koji se tako ponasa, samozaljubljeni gad koji zna sutat loptu, al njegov pristup ce mu sav talenat pokvariti i nece biti nista od njega.
Mali je pravi prljavi, pokvareni majmunčić. Udara laktom, gazi, a takneš ga leti 5 m ? Nikad nece bit Ronaldo, Ronaldinjo, Rivaldo, Kaka... Jazavac mali
Pa jedino i moze biti zvijezda drustvenih mreza zajedno sa ostalim fuficama. U fudbalu je nesto sasvim drugo...
a pogotovo ne moze biti zidane
derpe
bas je sladak
ubio se za dijabetesa
heahahaha
Sad bas nesto kontam mozda su oni iz Ubisofta napravili novog negativca u Far Cry 4 bas po Neymaru; imaju istu frizuru, malo lice a i on u onom klipu u prvih 5 minuta napravio selfie.
A Bešić Bosne i cijelog svijeta!