Showbiz
0

Neuvjerljivi ljubavni parovi na filmskom platnu

Sarajevo-x.com
Prema rezultatima ankete rađene na Pearlanddean.com o tome koji su parovi neuvjerljivo odglumili svoju ljubav u filmu, na prvom mjestu se nalaze Natalie Portman i Hayden Christensen u ulozi zaljubljenih u Ratovima zvijezda. Osim njih na listi se nalaze Jennifer Lopez, Ben Affleck, Madonna, Orlando Bloom te mnogi drugi.

Prema rezultatima ankete rađene na sajtu Pearlanddean.com, najneuvjerljiviji ljubavni par su Natalie Portman i Hayden Christensen. Prema mišljenju anketiranih, oni su od svih parova pokazali najmanje "hemije". Zaljubljene su glumili u Ratovima zvijezda: Napad klonova, a čini se da u svojoj romansi nisu bili nimalo uvjerljivi.

Odmah iza njih, na drugom mjestu po neuvjerljivosti, nalaze se Ben Affleck i Jennifer Lopez u ulozi zaljubljenih u filmu Gigli (iako su oni tada bili i privatno u vezi). Ben Affleck se na ovoj neslavnoj listi pojavljuje još jednom, na desetom mjestu, gdje je u paru s kolegicom Kate Backinsale. Njih dvoje su ljubavni par glumili u filmu Pearl Harbour.

Treće ne baš slavno mjesto neuvjerljivih romansi zauzeli su Keira Knightley i Orlando Bloom, glumeći ljubavni par u Piratima s Kariba.

Lista prvih pet:

1. Natalie Portman i Hayden Christensen - Ratovi zvijezda: Druga epizoda - napad klonova;

2. Ben Affleck i Jennifer Lopez - Gigli;

3. Keira Knightley i Orlando Bloom - Pirati s Kariba, trilogija;

4. Madonna i Adriano Giannini - Swept Away

5. Catherine Zeta Jones i Sir Sean Connery - Entrapment

Zanimljivo je da je 95% anketiranih reklo kako je homoseksualni ljubavni par u filmu Planina Brokeback, Heath Ledger i Jake Gyllenhaal bio vrlo uvjerljiv.