Najavljivao samoubistvo
17
Nestali youtuber Etika pronađen mrtav
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ko se ne bi ubio sa ovakvom frizurom izaci u javnost xD bolesnik sta drugo reci malo mu para bilo s yt-a
Bolestan lik koji je patio za paznjom ko i svaki infulenser, instagram il youtuber.Ala hana hadziavdagic .... Bolesni ljudi bgm.Al ovog je sjebala spoznaja anti hrista da je utripovao da je on.Mogucnosti deep weeba svasta se nagledao ,vidio. Previse znanja , a biti psihicki slab moze covjeka sjebati.Pokoj mu dusi bio je pozitivno lud dok niej poceo razmisljati
Kako mi je ovo smiješno postalo. Kad god umre neko odma se diže u legende i svi su ga gledali ili slušali. Umre Mac Miller i odma ga svi slušali, umre Nipsey Hustle i svi ga slušali, umre sad ovaj i svi ga fol gledali. Ja ne znam kako neko može toliko da se ponižava u životu pa da se oko toga bavi i laže ljude samo da bi bio u nekom fazonu. Momku nek je mirna duša.