Emir Hadžihafizbegović
0
"Nema ništa od pomirenja sa Kusturicom"
Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tvoja stara majka mi redovno ustupa vise prostora. ILi komentiraj moj post kako treba ili se prestani praviti bezrazlozno pametan/na.
Tebi treba dati vise prostora. Izgleda da si neiscrpan izvor gluposti.
Ma Emire zayebi kustu, ti si za njega velicina. . . . . Ajd\' sad idi fino snimati reklame!
ja sam za nemanju a i za emira bog i batina a vi ste obicni papci jer vase prazne zivot ispunjavate tako sto naglabate o tim likovima PIPO4EVER
Kusturica je NEKAD BIO dobar reziser, zadnji pristojan film mu je bio Black Cat White Cat, dakle kad se bavio Bosnom (iz koje je potekao) ili Ciganima (kojima genetski pripada) pravio je dobre filmove - ova tri \'srpska\' filma mu nisu ni za kurrac - isto se desilo i Andricu, nikad nista smisleno nije napisao u vezi sa Srbijom, a Mesa nije ni pokusavao - Mesa je bio i ostao musliman, proglasio se SRbinom, ali pravoslavlje nikad nije prihvatio.
Bio bi Kusturica veci usta*sa od Ante Pavelica i djeca bi mu se zvala Ivo i Anto da mu je zena Hrvatica. Klasicna prica o jednom slabicu kojeg zena vodi kroz zivot. Da nije da Srpkinja, bila bi neka druga i Kusturica bi i njoj bio umno rob. Znaci sto se tice promijene vjere Kusturice i izdaje Sarajeva, nemojte to shvatati nikako drugcije do tip je vjerovatno manji od makova zrna pred zenom, a bio bi isti takav sa nekom drugom zenom. Klasicni papak.
Alo zapadnjak, sta jos kazu na zapadu? Da znamo i mi ko vrijedi, a ko ne. Pitaj te mamute s kojima razgovaras za Felinija ili Bergmana pa ces dobiti isti odgovor. Mislim, kad vec pricas s njima o Kusturici....
@Beograd \"vazno ti je sto je on podrzavao Milosevica, ali to je dnevna politika, to bude i prodje\" Prodje al se ne zaboravi :))) Istina dobio je nagrade i niko nikada nije rekao da ih nije zasluzio. Tip nije glup vec samo iskompleksiran zbog stvari nevezanih za struku. Dal je Kusta strucnjak u svom polju...jeste, jedan od najboljih sa ovih prostora. Isto tako je i Monika Seles najbolja teniserka sa ovih prostora pa nece da ima nista sa Srbijom....sa razlogom. Srbe to svrbi ali isto tako je ne spominju. Tako ti je i sa Kustom samo sto on ima \"interesantne\" argumente i non stop pokusava nesto da dokaze dok u rodnom kraju pripada u proslo vrijeme.
@Nema nista od slave i imena dok se ne poseti Srbija!!! Da pocnemo: Emir Dino Kemal Hari Hanka Serif Selma itd... itd... ciro??
Znate sta ce se svijet pitati kada Emir K. i Emir H. budu rahmetli? Who the fuck is/was Emir K./Emir H.? Na zapadu kada spomenes slucajno (ne namjerno) Kusturicu svako se pita \"Who the fuck?\" Mozda je Kusta \"poznat\", ali samo po nasim prostorima. Tako da je glupost filozofirati o tome ko je bolji u svojoj struci... I ne treba Emir H. uopste da daje nekom prljavom klosaru ruku....
ne razumijem sto ga toliko pljujete kad covjek nije sav? kako to ne shvacate? a i da jeste, opet ne razumijem
ma jooooooooooooj
Čovječe dragi, ovo ljudsko smeće nije ministar kulture BiH, nego, NEĆEŠ VJEROVAT, sarajevskog kantona, halo, MINISTAR KULTURE SARAJEVSKOG KANTONA. Ne kontaš??? Pa to ti je kao ministar pomorstva u Švajcarskoj.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=7&p=3250303#p3250303 Evo Marijan je sve rekao ....
šta se samo javlja ove srbadije,ne mogu oni bez Sarajeva i Bosne,ali mi možemo bez vas.nemanja taj lojavi pravoslani ker pati bez Sarajeva,ovde ga niko ne spominje i on je za nas bitan ko izbori u Kongu.neka je on otišao svojim genocidašima